Artikelen over: Narrowcasting

Vimeo

Note
De Vimeo app is alleen beschikbaar in Full en Pro abonnementen.

Voeg een Vimeo video toe aan jouw pagina door gewoon het webadres (URL) van de video te kopiëren en te plakken.Info
Als je je afspeellijst of kanaal in een webbrowser afspeelt, zorg er dan voor dat je browser is ingesteld om automatisch afspelen van audio toe te staan. Als je je afspeelapparaat hebt ingesteld met een van onze platform-specifieke apps of volgens de instellingsstappen in onze platformbeschrijvingen, dan is dat al geregeld.

EigenschappenJe kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

EigenschapUitleg
Webadres van videoGa naar Vimeo en navigeer naar de video die je wil tonen. Kopieer gewoon het Vimeo webadres dat je in de adresbalk van je browser ziet en plak het in dit invoerveld om de video in jouw Player-pagina te laden.
Afspelen vanaf (sec)Stel in op hoeveel seconden vanaf het begin de video moet starten.
Als pagina getoond wordtSelecteer wat de video moet doen als de pagina wordt weergegeven (tijdens het afspelen): Speel eenmaal vanaf begin wanneer de pagina wordt weergegeven, start het afspelen van video vanaf de tijd die is ingesteld in "Afspelen vanaf (sec)". Wanneer het afspelen beëindigt, wordt de app zwart. Doorgaan met spelen: wanneer de pagina wordt weergegeven, speelt de video verder vanaf de positie waar de video het laatst is gestopt.
Video bepaalt de afspeelduur van deze paginaAls je deze optie aanzet, dan zal tijdens het afspelen een afspeellijst automatisch doorgaan naar de volgende pagina wanneer de video eindigt. Op deze manier hoef je geen exacte afspeelduur te specificeren in de afspeellijsteditor.
VolumeAls je het geluid bij de video wilt horen, kun je hiermee het gewenste volume instellen.


En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023