Artikelen over: VoIP

Tijdelijke omleiding

Wat kan ik hier?


Met de functie “Tijdelijke omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een bestemming. Op dit moment is het alleen mogelijk om tijdelijk om te leiden naar een voicemail. Indien de organisatie meerdere voicemails geconfigureerd heeft, kan de juiste voicemail geselecteerd worden. Middels de functie “ Tijdelijke omleiding” kunnen Gebruikers met de rechtengroep Accountbeheer en/of Beheer eenvoudig al hun inkomende oproepen tijdelijk omleiden naar een voicemail. De tijdelijke omleiding blijft actief tot 23:59 uur dezelfde dag. Na dit tijdstip wordt de tijdelijke omleiding opgeheven en volgen de inkomende oproepen weer de normale configuraties van de belplannen.
De functie “Tijdelijke omleiding” is zichtbaar en instelbaar op de Dashboard pagina van de klant en in de Vialer App.

Velden
Omleiding instellen: Hiermee kan de tijdelijk omleiding mee ingesteld worden.Inkomende oproepen voor: Op dit moment is het alleen mogelijk om de tijdelijke omleiding te activeren voor alle telefoonnummers met hun bijbehorende belplannen.

Worden omgeleid naar: Op dit moment is het alleen mogelijk om naar een Voicemail tijdelijk om te leiden. Selecteer de gewenste voicemail, wanneer er meedere voicemails geconfigureerd zijn.

Tot: Op dit moment is het alleen mogelijk om de tijdelijke omleiding tot 23:59 uur dezelfde dag actief te laten zijn.


Druk op OMLEIDING STARTEN om de tijdelijke omleiding te activeren.Druk op OMLEIDING STOPPEN om de tijdelijke omleiding te verwijderen. Wanneer de tijdelijke omleiding actief is kan middels “Omleiding wijzigen” de instellingen gewijzigd worden.In de topbar van de portal en in de App is zichtbaar of er een tijdelijke omleiding actief is en wat de inhoud van deze tijdelijke omleiding is.

Bijgewerkt op: 20/01/2023