Artikelen over: Narrowcasting

Schermaantallen

Een Player abonnement is beperkt in het aantal schermen dat gelijktijdig jouw inhoud kan afspelen. Het aantal actieve schermen dat op enig moment draait wordt bijgehouden a.d.h.v. het aantal "webbrowsersessies" dat tegelijkertijd één van jouw kanalen aan het spelen is. De Player afspeelapplicaties voor Android, ChromeOS, enzovoort, tellen hierbij ook als "webbrowsersessies", net als individuele webbrowser tabbladen die een Player-kanaal afspelen.

Het is geen probleem wanneer het maximum aantal schermen kortstondig wordt overschreden, maar als dat langer dan 20 minuten duurt, zullen de schermen die het maximum overschrijden een bericht tonen dat het aantal schermen is overschreden. Ga naar Instellingen > Actieve schermen om de lijst met actuele schermsessies te zien.



Schermen die de schermlimiet langer dan 20 minuten overschrijden, worden in het rood weergegeven.

Note
Meestal worden teveel sessies veroorzaakt door een speler die per ongeluk meer dan één browservenster of tabblad heeft openstaan met een Player kanaal. Deze lijst kan je gebruiken om te bepalen welk afspeelapparaat het probleem veroorzaakt. Klik op een van de rijen voor meer gedetailleerde informatie over de betreffende sessie.

Bijgewerkt op: 15/03/2023