Artikelen over: Narrowcasting

RSS feed

Met de RSS Feed-app kan je een standaard RSS-feed in jouw pagina tonen. Dat is b.v. handig om nieuws uit nieuwsbronnen te tonen die niet beschikbaar zijn in de Nieuws app. Uiteraard kan je allerlei feed data vertonen, zoals verkeersinformatie, updates van jouw eigen website, etc.Wanneer de app stijl is ingesteld op "Enkel bericht" dan wordt tijdens het afspelen bij elke nieuwe weergave van de pagina het volgende artikel getoond.

EigenschappenJe kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

EigenschapUitleg
Webadres van RSSKopieer het webadres (URL) van de RSS-feed hier.
Verversicoon(Her) laad de feed en laat het volgende artikel zien of start de lichtkrant.
Bron alleen toegankelijk binnen mijn netwerkGebruik dit als je je computer en afspeelapparaat direct de RSS feed wil laten ophalen zonder tussenkomst van onze servers. Het is belangrijk dat de server waar de feed op staat de juiste CORS configuratie heeft. Je hebt één configuratie voor allowed origin http://*.narrow.nlxs.nl en één voor https://*.narrow.nlxs.nl nodig met: Allowed method: GET Allowed header: *
Maximale leeftijd van artikelenDe berichten die op je scherm getoond worden zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
StijlZet de manier waarop je wilt dat je artikelen worden weergegeven als: Enkel bericht, Afbeelding met titel, Lichtkrant , Verticale lichtkrant, Merk op dat de stijl Afbeelding met titel alle artikelen zonder afbeelding overslaat en dat het alleen een optie is voor feeds die afbeeldingen in hoge resolutie bevatten.
Inclusief inhoudVinkje uit om alleen de titels van de berichten te laten zien.
Inclusief afbeelding(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geef aan of je ook een afbeelding bij het bericht wilt weergeven (indien aanwezig) en waar: boven de tekst, linksboven in de tekst of rechtsboven in de tekst.
Vaste hoogte afbeelding(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Als je ervoor kiest een ​​afbeelding weer te geven, kan je een vaste ruimte voor die afbeelding reserveren om jouw berichtlayout te behouden.
Artikelstijl(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geeft aan hoe individuele berichten moeten worden getoond: Met een transparante achtergrond In een box with afgeronde hoeken In een box met rechte hoeken
Achtergrondkleur(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de achtergrondkleur van de box van een individueel artikel.
Transparantie(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de transparantie van de achtergrond van de box van een individueel artikel.
Lichtkrant snelheid(Alleen voor "Lichtkrant" stijl) Stel de gewenste scrollsnelheid van de lichtkrant in ten opzichte van de leessnelheid van de inhoud die op bedrijfs- of afspeelapparaat niveau ingesteld is.
Sla pagina over als deze app leeg isGebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.


En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Tips
De afbeeldingsgrootte is in verhouding tot de appgrootte. Sleep het app-venster groter om een ​​groter beeld te krijgen. Pas de tekstgrootte aan om een mix te vinden die je bevalt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023