Artikelen over: Webhosting

Plesk eCommerce Toolkit verwijderen

U kunt Plesk eCommerce Toolkit niet handmatig uit uw Plesk verwijderen. Als u de extensie toch graag wilt verwijderen, neem dan contact op met de persoon of het bedrijf waarbij u het domein heeft aangeschaft.

Pas op: Houd rekening met het volgende voordat u Plesk eCommerce Toolkit uit uw Plesk verwijdert:
* Verwijder de extensie nooit uit uw Plesk als u in de toekomst uw webwinkel wellicht toch gaat gebruiken. Zelfs als u de extensie later opnieuw installeert, dan kunt u de toegang tot uw licentie en het scherm met de instellingen voor de winkel niet terugplaatsen.
* Als u de extensie uit Plesk verwijdert, dan wordt de licentie niet automatisch opgezegd en zullen er nog steeds kosten voor in rekening worden gebracht. Ontdek hoe u de licentie voor de extensie permanent kunt opzeggen.

De licentie voor Plesk eCommerce Toolkit opzeggen

U kunt de licentie voor Plesk eCommerce Toolkit op elk moment opzeggen, bijvoorbeeld wanneer u uw websitewinkel gaat sluiten. Ga als volgt te werk om de licentie op te zeggen:

Open de e-mail die u heeft ontvangen na aanschaf van de licentie.

In de sectie Abonnement opzeggen klikt u op de link Uw abonnement op “Plesk eCommerce Toolkit <type of license> opzeggen”:Op de pagina die wordt geopend klikt u op de knop Uw abonnement opzeggen.

Uw licentie blijft actief tot de de geldigheidsduur is verstreken. Tien dagen na de vervaldatum zal de licentie definitief worden opgeheven.

Bijgewerkt op: 19/01/2023