Artikelen over: Narrowcasting

Nieuws

De Nieuws app haalt artikelen uit de RSS feed van je favoriete nieuwssite. We hebben al een aantal nieuwsbronnen uit verschillende landen geconfigureerd.Wanneer de app stijl is ingesteld op "Enkel bericht" dan wordt tijdens het afspelen bij elke nieuwe weergave van de pagina het volgende artikel getoond.

Als je je favoriete nieuwsbron mist, of misschien zelfs je land, dan zijn er twee dingen die je kunt doen:
1. Stuur ons een e-mail om ons te vragen deze nieuwsbron toe te voegen aan de app
2. Zoek het webadres van de RSS-feed van de ontbrekende nieuwsbron en gebruik de RSS Feed app om het nieuws daarmee weer te geven

EigenschappenJe kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

EigenschapUitleg
LandSelecteer het land van de nieuwsbron waarnaar u op zoek bent.
NieuwsbronHiermee worden de momenteel beschikbare nieuwsbronnen in het geselecteerde land weergegeven. Selecteer de gewenste nieuwsbron.
Maximale leeftijd van artikelenDe berichten die op je scherm getoond worden zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
StijlZet de manier waarop je wilt dat je artikelen worden weergegeven als: Enkel bericht, Afbeelding met titel, Lichtkrant & Verticale lichtkrant. Merk op dat de stijl Afbeelding met titel alle artikelen zonder afbeelding overslaat en dat het alleen een optie is voor feeds die afbeeldingen in hoge resolutie bevatten.
Inclusief inhoudVinkje uit om alleen de koppen van de nieuwsberichten te laten zien.
Inclusief afbeelding(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geef aan of je ook een afbeelding bij het bericht wilt weergeven (indien aanwezig) en waar: boven de tekst, linksboven in de tekst of rechtsboven in de tekst.
Vaste hoogte afbeelding(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl)A ls je ervoor kiest een ​​afbeelding weer te geven, kan je een vaste ruimte voor die afbeelding reserveren om jouw berichtlayout te behouden.
Artikelstijl(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geeft aan hoe individuele berichten moeten worden getoond: Met een transparante achtergrond In een box with afgeronde hoeken In een box met rechte hoeken
Achtergrondkleur(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de achtergrondkleur van de box van een individueel artikel.
Transparantie(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de transparantie van de achtergrond van de box van een individueel artikel.
Lichtkrant snelheid(Alleen voor "Lichtkrant" stijl) Stel de gewenste scrollsnelheid van de lichtkrant in ten opzichte van de leessnelheid van de inhoud die op bedrijfs- of afspeelapparaat niveau ingesteld is.
Sla pagina over als deze app leeg isGebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.

En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Tip
De afbeeldingsgrootte is in verhouding tot de appgrootte. Sleep het app-venster groter om een ​​groter beeld te krijgen. Pas de tekstgrootte aan om een mix te vinden die je bevalt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023