Artikelen over: Narrowcasting

LinkedIn

Laat de laatste LinkedIn updates van je bedrijf zien.

Tijdens het afspelen wordt elke keer dat de pagina weer wordt weergegeven, de volgende beschikbare update weergegeven (afhankelijk van de exacte instelling).

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

EigenschapUitleg
LinkedIn accountHet LinkedIn account van een beheerder van de bedrijfspagina waarvan je updates wilt tonen.
Toon berichten vanSelecteer het bedrijf waar je de updates van wilt zien.
Toon welke berichten?(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Tekstballon" of "Polaroid") Configureer welke berichten moeten worden weergegeven telkens als de app weer wordt weergegeven: Alle recente (roulerend): Vanaf de laatst beschikbare post loopt hij steeds door naar de volgende. Wanneer de laatste is bereikt, begint vertoning weer bij het nieuwste. Laatste: Toon altijd het laatste bericht Laatste - 1: Toon altijd het op één na laatste bericht Laatste - X: Toon altijd het op X na laatste bericht, etc.
Maximale leeftijd berichtDe getoonde berichten zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
Maximum aantal berichtenDe lijst met berichten die doorlopen wordt om op het scherm te tonen zal niet langer worden dan wat je hier selecteert. De oudste berichten worden verwijderd om deze lengte aan te houden. Nota bene: de "Maximale leeftijd bericht" is de meest geschikte eigenschap om ervoor te zorgen dat alleen recente berichten getoond worden.
StijlSelecteer de weergavestijl die je wil: Tekstballon: een enkel bericht per keer als een tekstballon, zonder afbeelding Polaroid: een enkel bericht per keer als in een strip met een eventuele afbeelding in een Polaroid kader Social wall: een verzameling berichten verspreid over meerdere kolommen, inclusief afbeeldingen (indien beschikbaar)
Aantal kolommen(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Social wall") Het aantal kolommen waarin berichten getoond worden.
Achtergrondkleurpalet(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Social wall") Kies maximaal drie verschillende kleuren die de app willekeurig toewijst als achtergrondkleur van de individuele berichten. Zie ook onze tips sectie voor het selecteren en invoeren van kleuren.
Sla pagina over als deze app leeg isGebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.

En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023