Artikelen over: Narrowcasting

Facebook

Toon de laatste Facebook-berichten uit de tijdlijn van jouw persoonlijke account of bedrijfsaccount.

Tijdens het afspelen wordt elke keer dat de pagina weer wordt weergegeven, het volgende beschikbare bericht weergegeven (afhankelijk van de exacte instelling).EigenschappenJe kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

EigenschapUitleg
Facebook accountHet Facebook account waarvan je Facebook berichten wil tonen. Om berichten van jouw bedrijf te tonen moet je hier het Facebook-account selecteren van een beheerder van de betreffende bedrijfspagina.
Toon berichten vanSelecteer de tijdlijn waarvan je berichten wil weergeven, bijvoorbeeld jouw persoonlijke tijdlijn of een tijdlijn van een bedrijfspagina die je beheert.
Toon welke berichten?(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Tekstballon" of "Polaroid") Stel in welk bericht elke keer wordt weergegeven als de app bij een paginaovergang opnieuw wordt weergegeven: Alle recente (roulerend): Vanaf de laatst beschikbare post loopt hij steeds door naar de volgende. Wanneer de laatste is bereikt, begint vertoning weer bij het nieuwste. Laatste: Toon altijd het laatste bericht Laatste - 1: Toon altijd het op één na laatste bericht Laatste - X: Toon altijd het op X na laatste bericht, etc.
Maximale leeftijd berichtDe getoonde berichten zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
EigenschapDe lijst met berichten die doorlopen wordt om op het scherm te tonen zal niet langer worden dan wat je hier selecteert. De oudste berichten worden verwijderd om deze lengte aan te houden. Nota bene: de "Maximale leeftijd bericht" is de meest geschikte eigenschap om ervoor te zorgen dat alleen recente berichten getoond worden.
StijlSelecteer de weergavestijl die je wil: Tekstballon: een enkel bericht per keer als een tekstballon, zonder afbeelding Polaroid: een enkel bericht per keer als in een strip met een eventuele afbeelding in een Polaroid kader Social wall: een verzameling berichten verspreid over meerdere kolommen, inclusief afbeeldingen (indien beschikbaar) Grote foto/video: een enkel bericht onder een grote foto of video ("Instagram-stijl")
Aantal kolommen(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Social wall") Het aantal kolommen waarin berichten getoond worden.
Achtergrondkleurpalet(Alleen wanneer de stijl is ingesteld op "Social wall") Kies maximaal drie verschillende kleuren die de app willekeurig toewijst als achtergrondkleur van de individuele berichten. Zie ook onze tips sectie voor het selecteren en invoeren van kleuren.
Sla pagina over als deze app leeg isGebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.


En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023