Artikelen over: Narrowcasting

Eigen apps gebruiken

Als één of meerdere eigen apps gemaakt zijn zullen ze te zien zijn in een aparte "Eigen apps" box in de paginaontwerper. Vanuit hier kun je de "eigen app" van jouw keuze op het canvas slepen om 'm te gebruiken op de pagina.EigenschappenJe kunt de app configureren door de waarden in te stellen van:

de app-specifieke eigenschappen
de basiseigenschappen
de standaard eigenschappen

Hier is de lijst van basiseigenschappen en standaard eigenschappen:

EigenschapUitleg
Basis lettertypeStelt het basis lettertype in.
Basis tekstgrootteStelt de basis tekstgrootte in.
Regelafstand(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Stelt de ruimte tussen de regels in.
Basis tekstkleurStelt de basis tekstkleur in.
Artikelstijl(Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geeft aan hoe individuele berichten moeten worden getoond: Met een transparante achtergron In een box with afgeronde hoeken In een box met rechte hoeken
Achtergrondkleur(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de achtergrondkleur van de box van een individueel artikel.
Transparantie(Alleen voor "Afgeronde box" of "Rechthoekige box" artikelstijl) Zet de transparantie van de achtergrond van de box van een individueel artikel.
Lichtkrant snelheid(Alleen voor "Lichtkrant" stijl) Stel de gewenste scrollsnelheid van de lichtkrant in ten opzichte van de leessnelheid van de inhoud die op bedrijfs- of afspeelapparaat niveau ingesteld is.
Sla pagina over als deze app leeg isGebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.


En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Bijgewerkt op: 15/03/2023