Artikelen over: Webhosting

Branch of zoekpad wijzigen.

Publiceren vanuit een nieuwe branch

Het is en normaal om te werken met meerdere branches in één repository. Er kan slechts een branch tegelijk actief zijn. Standaard wordt de branch Master gebruikt voor publicatie.

Om een nieuwe branch toe te voegen moet u deze aanmaken in uw externe repository om vervolgens een pull voor de wijzigen uit te voeren. Hierna kunt u een of twee (of meer) actieve branches in Plesk selecteren. Ga naar Websites & domeinen > Git en klik op Wijzig branch en zoekpad voor de naam van de repository. Selecteer in het venster dat wordt geopend de naam van de branch in het menu Branch.Nadat u een nieuwe branch hebt geselecteerd en hebt geklikt op OK, zal Plesk een nieuwe actieve branch tonen.Het zoekpad voor publicatie wijzigen

Standaard wordt de map /httpdocs gebruikt voor het publiceren van Git-bestanden op uw website. Als u het zoekpad voor publicatie wilt wijzigen gaat u naar Websites & domeinen > Git, u klikt op de link Branch en zoekpad wijzigen en in het venster dat wordt geopend selecteert u de nieuwe map.

Bijgewerkt op: 19/01/2023